divendres, 13 de maig del 2016

ÚLTIM DIA


Dijous12 de Maig de 2016

Estimats amics, avui és l'últim dia del projecte. Quina Llàstima!!!. Ens hem col·locat en els grups del primer dia per a fer el vídeo final. Cada grup s'ha organitzar per a fer una part del vídeo que explica tot el que hem fet en tota aquesta setmana. I nosaltres hem estat escrivint aquest article per al blog. El equip groc ha fet la primera part del vídeo, la presentació al problema, Estivella té moltes caques. El blau la segona, explicació del plànol. El rosa el tercer, ha explicat el dia de la penjada dels cartells. El taronja, el quart, ha explicat el que feren el divendres. El verd, férem la presentació dels cartells. El grup marró, el sisè, varen fer la explicació de dimarts i dimecres i el morat el últim, varen fer la conclusió!!! Ara alguns alumnes estan montant el vídeo. Ja el voreu i ens donareu la vostra opinió!!!
Per la vesprada ens reunirem tots els xiquets al pati del cole per a fer l'última escena del vídeo que consisteix en:
Clara va escriure a terra al pati "Estivella'16 " i nosaltres l'hem pintat amb tisses de colors. Després posarem 0 caques a terra i tots els xiquets ens posarem damunt per a fer una foto. Pepe va pujar damunt la classe i va fer la foto, com eixia mal ho havíem intentat 4 vegades més, però l'última queda xulíssima!!!
A nosaltres, ens agradà molt, però estàvem un poc agoviats, perquè estàvem molt apretats, però s'ho havíem passat GENIAL!!!

                                
0 CAQUES,
 ARREPLEGA-LES!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.